Kokonaisvaltaista kiinteistönhuoltoa Nummelassa

Tarjontaamme kuuluvat monipuoliset kiinteistöhuollon palvelut. Toimintamme kattaa kaikki kiinteistön hoitoon ja huoltoon liittyvät palvelut ympäri vuoden – sekä ulkona että sisällä. Toimipaikkamme sijaitsee Nummelassa, mutta toimimme laajasti koko Länsi-Uudenmaan alueella. Räätälöimme palvelumme aina asiakkaan tarpeiden mukaan.

Ota yhteyttä!

Kiinteistönhuollon ammattilainen

Yhtiömme on perustettu 1980-luvulla. Aluksi toimimme rakennusalalla, mutta pian mukaan tulivat maanrakennus ja auraukset sekä kiinteistönhuolto.

Tällä hetkellä päätoimialamme on kiinteistönhuolto ja nykyisin toimimme yli sadassa kohteessa.

Asiantunteva kiinteistönhuollon tiimimme koostuu kymmenestä työntekijästä. Jokaisella taloyhtiöllä on oma huoltomies, joka tuntee kohteen. Jos huoltomies esimerkiksi huomaa, että taloyhtiössäsi tarvitaan lanausta, tämä voidaan hoitaa heti seuraavana päivänä. Meillä on aina valmiina niin laitteet, henkilöstö kuin resurssitkin. Tartumme ripeästi työhön. Meillä on myös työhön kutsuttavia työntekijöitä isompia urakoita varten.

Kattavaan alihankintaverkostoomme kuuluu oman alansa erikoisosaajia, kuten sähköurakoitsijoita. Tämä takaa luotettavan toiminnan hoitamassamme työssä. Teemme kiinteistöhuollon töitä ympäri vuoden työnlaadusta tinkimättä. Panostamme pitkiin asiakassuhteisiin ja asiakastyytyväisyyteen. Toimimme Vihdin, Nummelan, Karkkilan ja Kirkkonummen alueella.

Kiinteistöhuollon palvelut

Kiinteistöhuollon monipuolisiin palveluihimme kuuluvat mm.

  • maanrakennuksen työt

  • remontoinnit

  • pihatyöt ja viheralueiden kunnossapito

  • putkityöt.

  • talvikunnossapito ja hiekoitus

Halutessasi voit tilata meiltä myös yksittäisiä palveluita, kuten esimerkiksi pelkän talvikunnossapidon.

Lue lisää yrityksestämme

Kaikki palvelut saman katon alta

Palveluihimme kuuluu kiinteistöhuollon lisäksi myös maanrakennus, joka pitää sisällään lähinnä taloyhtiöiden pihatöitä, kuten kivetyksien rakentamista ja kaivojen asennuksia. Hoidamme myös salaoja- ja sadevesikorjauksia sekä asfaltoinnin esitöitä.

Tarvittaessa teemme myös rakennustöitä, kuten sisä- ja vesivahinkoremontteja sekä huoneistojen kunnostusta. Toimimme Vihdin, Nummelan, Karkkilan ja Kirkkonummen alueella.

Lue lisää maanrakennuksesta