Maanrakennuksen palvelut Nummelassa

Meillä on laaja kokemus maanrakennuksen töistä. Palveluihimme kuuluvat niin rakennusten pohjatyöt kuin sadevesiojien ja salaojitustenkin kaivuut. Kaivamme myös putki- ja kaapelilinjat sekä urakoimme lisäksi talojen ja kiinteistöjen perustusten peruskunnostuksia.

Ota yhteyttä!

Teemme yhteistyötä Muottikolmio Oy:n kanssa, joka markkinoi ja tuo maahan Isodrän-eristyslevyjä, jotka ovat tutkitusti markkinoiden hengittävimmät eristysmateriaalit.

Yrityksemme Vihdin Rakennustekniikka VRT palvelee sinua mielellään Nummelan, Vihdin, Karkkilan ja Kirkkonummen alueella.

Maanrakennuspalvelumme

Maanrakennuspalvelumme sisältävät mm.

  • rakennusten pohjatyöt

  • salaojitusten ja sadevesiojien kaivuut

  • putki- ja kaapelilinjojen kaivuut

  • asfaltoinnin esityöt

  • talvikunnossapito ja hiekoitus

  • pihatyöt.

  • kivetysten rakennukset ja kaivojen asennukset

Maanrakennustiimissämme työskentelee kahdesta neljään työntekijää, ja isomman keikan vaatiessa kutsumme lisää työntekijöitä. Voit luottaa ammattitaitoomme ja osaavaan toimintaamme kaikissa maanrakennuksen urakoissa. Teemme työmme ripeästi sovitussa aikataulussa.

Maanrakennuksen kalusto

Maanrakennustiimillämme on käytössään kaivinkoneita, kuorma-autoja, pienkaivinkoneita sekä kattavasti myös muuta maanrakennuskalustoa. 

Asianmukainen kalustomme takaa joutuisan työskentelyn sekä laadukkaan työnjäljen. Teemme niin pieniä kuin isompiakin urakoita.

Rakennustyöt

Voit tilata yritykseltämme myös rakennustöitä. Meiltä löydät ammattitaitoiset maalarit ja timpurit. Teemme sisä- ja ulkoremontit tarpeitasi ja toiveitasi kuunnellen. Hoidamme vesivahinkoremontit sekä huoneistojen kunnostukset osaavasti ja luotettavasti. Työnjälkemme on aina tarkasti viimeisteltyä.

Maanrakennuksesta kiinteistönhuoltoon

Yrityksemme aloitti toimintansa jo 1980-luvulla keskittyen rakennusalaan. Myöhemmin mukaan tulivat maanrakennuksen palvelut, auraukset ja kiinteistönhuolto. Toimimme yli sadassa kohteessa, mikä kertoo asiakastyytyväisyydestä ja kokonaisvaltaisista kiinteistönhuollon palveluistamme. 

Asiantunteva kiinteistöhuollon tiimimme koostuu kymmenestä työntekijästä. Jokaisella taloyhtiöllä on oma huoltomies, joka tuntee kohteen. Tarjoamme saman katon alta kaikki taloyhtiön tarvitsemat kiinteistönhuollon palvelut. Toimimme Nummelan, Vihdin, Karkkilan ja Kirkkonummen alueella.

Lue lisää