Osaavat maanrakennuspalvelut Nummelan seudulla

Vihdin Rakennustekniikka VRT Oy hoitaa asiantuntevasti niin maanrakennustyöt, kiinteistöhuoltotyöt ja talvikunnossapidon palvelut. Toimipaikkamme sijaitsee Nummelassa, mutta toimimme laajasti Länsi-Uudenmaan alueella. Räätälöimme palvelumme aina asiakkaan tarpeiden mukaan.

Maanrakennuspalvelut

Meillä on laaja kokemus maanrakennustöistä. Palveluihimme kuuluvat niin teiden ja rakennusten pohjatyöt kuin sadevesiojien ja salaojitustenkin kaivuut. Kaivamme myös putki- ja kaapelilinjat.

Urakoimme myös talojen ja kiinteistöjen perustusten peruskunnostuksia. Teemme yhteistyötä Muottikolmio Oy:n kanssa, joka markkinoi ja tuo maahan ISODRÄN-eristyslevyjä, jotka ovat tutkitusti ”hengittävimmät” markkinoilla ovelat eristysmateriaalit. Käy tutustumassa konseptiin www.isodran.fi.

Kiinteistöhuolto

Tarjontaamme kuuluvat monipuoliset kiinteistöhuollon palvelut. Toimintamme kattaa kaikki kiinteistön hoitoon ja huoltoon liittyvät palvelut ympäri vuoden, sekä ulkona että sisällä.

Talvikunnossapito

Hoidamme alueella talvikunnossapidon työt, kuten lumityöt ja hiekoitukset. Teemme talvikunnossapidot niin tuntiveloituksena kuin sopimusurakointinakin. Ota yhteyttä ja kysele lisää.

Rakennustyöt

Rakennus - ja remontointityöt. Saneeraustyöt.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous palveluistamme!