Paikallinen palveluksessasi

Etusivu » Yritys

Vihdin Rakennustekniikka VRT Oy

Toimipaikkamme sijaitsee Nummelassa, mutta toimimme laajasti koko Länsi-Uudenmaan alueella. Yrityksemme työllistää ympärivuotisesti 25 henkilöä, ja lisäksi työllistämme sesonkityöntekijöitä aina tarpeen mukaan. Jokaisella taloyhtiöllä on oma huoltomies, joka tuntee kohteen. Tarjoamme saman katon alta kaikki taloyhtiön tarvitsemat kiinteistönhuollon palvelut. Tavoitteemme on palvella asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti ja laadukkaasti. Asiakkaitamme ovat niin yksityishenkilöt, yritykset kuin asunto-osakeyhtiöt ja teollisuusyrityksetkin. Kuulemme mielellämme lisää juuri sinun tarpeistasi!

Iso vai paikallinen? Miksei molemmat.

Olemme osa PHM Groupia. PHM on pohjoismainen kiinteistöpalvelukonserni, jonka tehtävä on pitää huolta ihmisistä pitämällä huolta heidän asuinympäristöstään. PHM Group muodostuu alan parhaista paikallisista yrityksistä, joilla on samat arvot ja motiivit; yrittäjähenkisyys sekä reilu ja vastuullinen toiminta. Uskomme, että paikallista palvelua parempaa on vain paikallinen palvelu isoilla resursseilla. PHM:n kanssa ei tarvitse miettiä ottaako tutun paikallisen vai ison pohjoismaisen. Meiltä saa molempien parhaat puolet. 

PHM Group

Historia

Yhtiömme on perustettu 1980-luvulla. Aluksi toimimme rakennusalalla, mutta pian mukaan tulivat maanrakennus ja auraukset sekä kiinteistönhuolto.

Lue lisää

Kalusto

Maanrakennustiimillämme on käytössään kaivinkoneita, kuorma-autoja, pienkaivinkoneita sekä kattavasti myös muuta maanrakennuskalustoa.

Lue lisää

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Lähetä tarjouspyyntö Katso yhteystiedot