Paikallisesti, luotettavasti ja ympäristöystävällisesti

Etusivu » Palvelut » Kiinteistöhuolto

Kiinteistöhuolto Nummelassa ja koko Länsi-Uudenmaan alueella

Yrityksemme päätoimiala on kiinteistönhuolto ja toimimme yli sadassa kohteessa. Tarjoamme taloyhtiöille kaikki alan palvelut kätevästi saman katon alta. Kohteensa tunteva taloyhtiön oma huoltomies hoitaa kohteidensa asioita ripeästi ja aikaa hukkaamatta. Halutessasi voit tilata meiltä myös yksittäisiä palveluita, kuten esimerkiksi pelkän talvikunnossapidon.

Meiltä hoituvat:

  • lumityöt
  • hiekoitukset
  • talvikunnossapito
  • pihatyöt
  • viheralueiden hoito
  • maanrakennuksen työt
  • putkityöt
  • remontointi

Toimimme Vihdin, Nummelan, Karkkilan ja Kirkkonummen alueella. Palvelemme sinua mielellämme!

Kokonaisvaltaista kiinteistönhuoltoa Nummelassa

Tarjontaamme kuuluvat monipuoliset kiinteistöhuollon palvelut. Toimintamme kattaa kaikki kiinteistön hoitoon ja huoltoon liittyvät palvelut ympäri vuoden – sekä ulkona että sisällä. Toimipaikkamme sijaitsee Nummelassa, mutta toimimme laajasti koko Länsi-Uudenmaan alueella. Räätälöimme palvelumme aina asiakkaan tarpeiden mukaan.

Meillä on aina valmiina niin laitteet, henkilöstö kuin resurssitkin

Asiantunteva kiinteistönhuollon tiimimme koostuu kymmenestä työntekijästä. Jokaisella taloyhtiöllä on oma huoltomies, joka tuntee kohteen. Jos huoltomies esimerkiksi huomaa, että taloyhtiössäsi tarvitaan lanausta, tämä voidaan hoitaa heti seuraavana päivänä. Meillä on aina valmiina niin laitteet, henkilöstö kuin resurssitkin. Tartumme ripeästi työhön. Meillä on myös työhön kutsuttavia työntekijöitä isompia urakoita varten.

Kattava alihankintaverkosto

Kattavaan alihankintaverkostoomme kuuluu oman alansa erikoisosaajia, kuten sähköurakoitsijoita. Tämä takaa luotettavan toiminnan hoitamassamme työssä. Teemme kiinteistöhuollon töitä ympäri vuoden työnlaadusta tinkimättä. Panostamme pitkiin asiakassuhteisiin ja asiakastyytyväisyyteen. Toimimme Vihdin, Nummelan, Karkkilan ja Kirkkonummen alueella.

PHM Digital
Verkkopalvelumme antaa taloyhtiön hallitukselle, asukkaille, isännöitsijälle ja kiinteistönomistajalle pääsyn kiinteistön tietoihin ja mahdollistaa sujuvan yhteistyön ja yhteydenpidon kaikkien tahojen kesken.
Lue lisää

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Lähetä tarjouspyyntö Katso yhteystiedot