Paikallista ja laadukasta palvelua

Etusivu » Palvelut » Maanrakennus

Maanrakennus ja kaivuupalvelut Nummelassa ja koko Länsi-Uudenmaan alueella

Maanrakennuksen tiimissämme työskentelee kahdesta neljään ammattitaitoista työntekijää, jotka ovat valmiina hoitamaan kaikki maanrakennuksen tarpeesi. Mikäli työ on isompi ja vaatii enemmän työvoimaa, kutsumme lisää työntekijöitä.

Maanrakennus pitää sisällään lähinnä pihatöitä taloyhtiöille, kuten kivetyksien rakentamista ja kaivojen asennuksia. Talvella maanrakennustiimimme hoitaa sujuvasti auraukset. Kaivamme myös putki- ja kaapelilinjoja.

Kalustoomme kuuluu kaivinkoneita, kuorma-autoja, pienkaivinkoneita sekä kattavasti myös muuta maanrakennuskalustoa.

Käänny luottavaisin mielin osaavan tiimimme puoleen kaikissa maanrakennuksen töissä!

Maanrakennuksen palvelut Nummelassa

Meillä on laaja kokemus maanrakennuksen töistä. Palveluihimme kuuluvat niin rakennusten pohjatyöt kuin sadevesiojien ja salaojitustenkin kaivuut. Kaivamme myös putki- ja kaapelilinjat sekä urakoimme lisäksi talojen ja kiinteistöjen perustusten peruskunnostuksia.

Yhteistyötä Muottikolmio Oy:n kanssa

Teemme yhteistyötä Muottikolmio Oy:n kanssa, joka markkinoi ja tuo maahan Isodrän-eristyslevyjä, jotka ovat tutkitusti markkinoiden hengittävimmät eristysmateriaalit.

Yrityksemme Vihdin Rakennustekniikka VRT palvelee sinua mielellään Nummelan, Vihdin, Karkkilan ja Kirkkonummen alueella.

Maanrakennuspalvelumme

Maanrakennuspalvelumme sisältävät mm.

  • rakennusten pohjatyöt
  • salaojitusten ja sadevesiojien kaivuut
  • putki- ja kaapelilinjojen kaivuut
  • asfaltoinnin esityöt
  • talvikunnossapito ja hiekoitus
  • pihatyöt
  • kivetysten rakennukset ja kaivojen asennukset

Maanrakennustiimissämme työskentelee kahdesta neljään työntekijää, ja isomman keikan vaatiessa kutsumme lisää työntekijöitä. Voit luottaa ammattitaitoomme ja osaavaan toimintaamme kaikissa maanrakennuksen urakoissa. Teemme työmme ripeästi sovitussa aikataulussa.

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Lähetä tarjouspyyntö Katso yhteystiedot